Stockwagens Dendermonde

Koop een stockwagens bij Bellinko in Dendermonde

Stockwagens te Dendermonde

U bent op zoek naar stockwagens in de buurt van Dendermonde? Dan bent U aan het goede adres bij Bellinko Cars. Wij hebben op onze parking en in onze toonzaal een divers aanbod van stockwagens. U kan deze bekijken op onze website www.bellinkocars.be . Of voor een overzicht van alle Bellinko diensten ga naar www.bellinko.be

Bellinko Cars uw aanbod van stockwagens in Dendermonde!

Waarom voor ons kiezen?

  • > Ruim aanbod stockwagens
  • > Vlot bereikbaar in de regio Dendermonde
  • > Eigen werkplaats
  • > Vervangwagens
  • > Wettelijke garantie met mogelijke uitbreiding
bellinko cars jonge tweedehandswagens

Wij zijn we

Uw huis van vertrouwen als het gaat over jonge stockwagens, zowel voor inkoop als verkoop en bemiddeling. Onze bijkomende troef is tevens onderhoud en herstellingen in eigen atelier.

Bellinko is een familiebedrijf te Baasrode, Dendermonde met als stuwende kracht Tuur Van Keer met vriendin Ellen. Achter de schermen van dit mooie verhaal vind je af en toe nog Johan en Nancy die er graag zijn met raad en daad indien nodig.

De rallysport waar we actief aan deelnamen, lag aan de oorsprong voor deze passie van wagens en mechaniek. Wat het voor Tuur dan ook bijna vanzelfsprekend maakte om deze passie uit te bouwen tot een gerenomeerd automobielbedrijf.

Door het familiale karakter van dit bedrijf is het aangenaam vertoeven tijdens Uw bezoek waar je een uitgebreide keuze kan aanschouwen, om dan na te praten aan de aangepaste bar in het pakhuis van de familie.

Kortom, wij maken tijd voor U, Uw wensen proberen wij te begrijpen en samen met U te overleggen. Zowel in aankoop, verkoop, assistentie en onderhoud.

Bellinko wenst u nog veel plezier, wij bedienen U graag en nemen U mee in de tocht naar uw volgende wagen.

Back to top